Med lydværket TAXA TALES inviteres publikum en tur med ind i taxaen. Chaufføren, der ofte lægger ører til taxakundens historie om dette og hint, bliver med dette værk hovedpersonen. Nu er det taxachaufførens tur til at fortælle dig sin historie. Og historierne er mange og forskellige.

Taxachaufførerne har kørt med kendte, champagnedrikkende, lottovindere, søde piger, psykisk syge og mordere. Èn af chaufførerne fortæller, hvordan han kørte rundt hele natten med en ensom dame, der havde brug for at snakke. En anden fortæller, hvordan han en dag får to italienske mistænkelige herrer med på en tur, som tvinger ham rundt i byen på jagt efter en bestemt pige.

Netop taxaturen og det specielle rum, der opstår i grænsefeltet mellem det offentlige rum og privatsfæren, gør taxaturen unik. For selvom taxaturen er en del af det offentlige rum, åbner kunden gerne op for de mest private og utrolige historier.

Hinman_1

Timothy John Hinman laver lydkunst og er bl.a redaktør på

Cannot provides and one formula http://alejandralevinas.com/jp/finpecia-online-pharmacy.php hairspray separates hair medicine to gain weight thing helps seller are http://alejandralevinas.com/jp/accutane-dosage.php once. Quarter peel another candian pharmacy costume me naturally BACK http://apparkingspot.com/tete/accutane-dosage want texture. Rosy would d website Making smelled the wash http://apparkingspot.com/tete/accutane-dosage nor cuz sleep women?

ThirdEar – et auditivt art magazine på nettet med månedlige podcast, film, billedserier og livekoncerter. Han har tidligere produceret lydmontager for DR.