Efterårshilsen fra Culturebites! Sommeren går nu på hæld, og det er blevet tid til at søge indedørs til efteråret spændende kunst – og kulturoplevelser. Her kan du læse om nogle af Culturebites’ efterårsprojekter og kommende udstilinger.

TRAVERS


PR Foto / TRAVERS

TRAVERS er et nyt tværfagligt kunstprojekt, støttet af Statens Kunstfond, der har til formål at udvikle kunstprojekter på tværs af kunstarter. Den 30. august blev programmet offentliggjort, og åbnede for tilmelding med et Open Call. TRAVERS skal løbe fra sommeren 2018 og frem til 2020. Culturebites har været med til at korrekturlæse og oversætte tekster til projektet fra dansk til engelsk. Vi ser frem til at følge udviklingen af projektet.

Nordatlantens Brygge


Billede lånt fra nordatlanten.dkTil Efteråret kan man på Nordatlantens Brygge opleve tegninger af kunstneren og grafikeren Karin Birgitte Lund. I sine værker skildre hun ofte naturen med en fantastisk detaljerigdom og brug af farve. Culturebites har oversat tekster til kataloget til den kommende udstilling. Læs mere her: https://www.nordatlantens.dk

Carl Henning Pedersen & Else Alfelt Museum – Cobra


Billede lånt fra cheamuseum.dk/udstillinger/brandes-pedersen.aspxI november åbner Carl Henning Pedersen og Else Alfelt Museum udstillingen BRANDS & PEDERSEN, med værker af den danske Cobra-maler Carl-Henning Pedersen og Hollandske Eugène Brands. De to kunstnere er begge født i 1913, og har ofte inspirationskilder til fælles, men deres kunstneriske udtryk er meget forskellige. Udstillingens hoveddel består af 40 – 50 af kunstnernes værker på papir, som har været en vigtig del af begge kunstnernes arbejde. I forbindelse med udstillingen har Culturebites oversat tekster fra hollandsk til dansk, bl.a. en ældre avisartikel.

Johannes Larsen Museet: NATURE – Home and Workplace


Foto af Lisbeth Eugenie Christensen / Fotograf Agnete Schlichtkrull. Billede lånt fra johanneslarsenmuseet.dkDen 15. september slår Johannes Larsen Museet døren op for en række kunstner, der alle har det til fælles, at de bor og arbejder i naturen. Med udstillingen sættes fokus på forholdet mellem samtidskunst og naturen som bolig, arbejdsplads og inspirationskilde til deres kunstneriske praksis. Hvordan kommer naturen til udtryk, og hvilke overvejelser ligger der i forhold til naturen? Culturbites har oversat udstillingstekster til udstillingen. Åbningen er den 14. september og den løber frem til den 9. december.

Arkitektskolen: Teknologi i Akitektur og Design – Pracice Futures


Billede lånt fra KADK.dk

Culturebites’ seneste opgave i samarbejde med Arkitektskolen har været oversættelse af tekster til udstillingen InnoChain. Udstillingen består af 15 ph.d.-projekter, som alle kommer med bud på løsninger på fremtidens byggeris store udfordringer. Det er udfordringer så som bæredygtighed, energieffektivitet og ændringer i vores samfund. Hvordan kan vi bedst muligt anvende materialerne og skabe løsninger for kreativ og bæredygtig udvikling af byer? Det er især computerbaseret teknologi, som kan være med til at ændre måde, vi designer og bygger vores byer på.

Om os

Culturebites er et lille, kvalitetsorienteret oversættelsesbureau med speciale i kunst- og kulturfaglige tekster. Vi hjælper med sproglig revision, oversættelse og korrekturlæsning af skøn- og faglitteratur, præsentationsmateriale og udstillingstekster og samarbejder med en række danske museer.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os på sprog@culturebites.dk

Copyright © 2013 Culturebites, All rights reserved.

Afmeld    Opdatér din profil

Email Marketing Powered by MailChimp