CULTUREBITES ønsker
God sommer !

Culturebites er tilgængelig hele sommeren
og klar til at hjælpe til med tekstarbejde.

Culturebites har dette forår haft glæden af at samarbejde med museer og gallerier om spændende nye projekter. Her er et lille uddrag af vores aktiviteter. Vi ønsker alle god sommer !


GLYPTOTEKET

Foto kreditering: GLYPTOTEKET

 På Glyptoteket er de i gang med at gøre klar til efterårets udstilling Vejen til Palmyra, Culturebites har assisteret med oversættelse.
Udstillingen er den første særudstilling i Danmark om den antikke kultur i Palmyra. Nutidens globalisering, migration og kultursammenstød præger vores hverdag, Palmyra har derfor fanget vores opmærksomhed med dens fascinerende historie som et eksempel på antikkens multikulturelle samfund. 

Udstillingen Vejen til Palmyra forløber mellem den 20. september 2019 og den 1. marts 2020
Læs mere her: www.glyptoteket.dk


THE NATIONAL GALLERY OF FAROE ISLANDS

Foto kreditering: Listasavn Føroya

Culturebites har haft glæden af at oversætte materiale i forbindelse med udstillingen Less is North. 
Udstillingen viser fotografiske værker af Hallgerður Hallgrímsdóttir (IS), Per Bak Jensen (DK) og Ingi Joensen (FO). Kunstnerne er af nordisk ophav, og alle har en minimalistisk tilgang til fotokunsten og understreger fotoets karakter af at være et konstrueret billede fremfor blot en virkelighedsgengivelse.

Læs mere her: http://art.fo/da/


KUNSTHAL 44MØEN

Foto kreditering: Burnout. Emilia Bergmark. Pressefoto

Kunsthal 44Møen viser international samtidskunst i Askeby på Møn. Denne sommers udstilling Burnout med kunstneren Emilia Bergmark på Kunsthal 44Møen handler om samtidens forhold til naturen. Bergmarks sammensatte værk Burnout stiller spørgsmålet om naturens værdi i en tid, hvor alt kapitaliseres. Culturebites har læst engelsk korrektur på udstillingsmaterialet.Udstillingen vises henover sommeren fra 23. juni 2019 til 8. september 2019.

Udstillingen vises henover sommeren fra 23. juni 2019 til 8. september 2019.
Læs mere her: http://www.44moen.tanasberlin.de


HEERUP MUSEUM

Foto kreditering: Allan Daugaard, Heerup Museum 

Vi har haft fornøjelsen af at oversætte tekster i forbindelse med Heerup og Mathiesen DK-US, en særudstilling ved Heerup Museum. Til efteråret viser Heerup Museum en dialogudstilling med den dansk-amerikanske keramiker og billedkunstner Gert Mathiesen (1951-2013). 

Heerup og Mathiesen DK-US vises fra 12. september 2019 til 26. januar 2020 
Læs mere her: www.heerup.dk