Kunst skaber udvikling, vækst og innovation, bidrager med kreative løsninger og styrker fællesskabet

KUNSTEN PÅ REJSE er Culturebites’ hjertebarn – et ildsjælsprojekt, der er udtryk for vores passion og store interesse for kunst og formidling. Projektet arbejder for, at kunsten skal kunne opleves af alle, uanset hvor i landet man bor. Samtidskunsten skal ikke kun være for hovedstaden – i stedet skal værkerne på rejse til alle landets mindre og større byer til glæde og ny inspiration for borgerne.

KUNSTEN PÅ REJSE formidler væsentlige video – og lydkunstværker, som har været vist på museer og gallerier i København og andre store danske byer, til bl.a. større virksomheder, biblioteker, kulturhuse, kunstmuseer og kommuner. KUNSTEN PÅ REJSE har kontakt til en lang række samtidskunstnere, hvis værker vi kan tilbyde f.eks. for en måned ad gangen. Værkerne vil repræsentere alle typer og genrer inden for videosamtidskunsten.

KUNSTEN PÅ REJSE kan tage mange steder hen og bruges i forskellige sammenhænge, fx som udstilling/installation, som oplæg til debat, som underholdning i ventetider og indledning til møder, som en del af workshops, som et kreativt indslag i forbindelse med teambuilding, som et element i et undervisningsforløb osv.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os meget gerne på sprog@culturebites.dk