Vores aktuelle kunstnerpakke tilbyder flere forskellige videoværker samt et enkelt lydværk. Videoværkerne er skabt af de danske kunstnere Vladmir Tomić, Jacob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Jette Ellgaard samt Augusta Atla og bag lydværket står Tim Hinman.

Jacob Tækker – tre udvalgte værker

I værket KEEP RUNNING UP THAT HILL kæmper en stime af små Tækker-mænd for at nå toppen af et højt bjerg. Netop som de når toppen, falder de og triller hele vejen ned, for derefter at kaste sig over den umulige opgave igen.

Se mere her

Vladimir Tomić – UNFINISHED JOURNEYS eller ECHO

I videoværket HUMAN ønsker den dansk-serbiske kunstner Tomić at fortælle historien om de postkoloniale traumer og konsekvenser koloniseringen kan have for et individ, hvis kulturelle identitetsfølelse er splittet mellem to lande.

ECHO er en personlig fortælling og en autobiografisk rejse tilbage til det Sarajevo, Tomić som konsekvens af krigen i Eksjugoslavien forlod for mere end 10 år siden.

Se mere her

Jette Ellgaard – tre udvalgte værker

HJEMVENDT, WEST COAST og DET FORJÆTTEDE LAND.

Se mere her

Augusta Atla – OBJET DE FEMMES og MNEMOSYNE

I videoværket OBJET DE FEMMES inviterer den danske kunstner Augusta Atla os med indenfor i en verden med et kunstnerisk billedsprog.

Se mere her

Tim Hinman – TAXA TALES

Med lydværket TAXA TALES inviteres publikum en tur med ind i taxaen. Chaufføren, der ofte lægger ører til taxakundens historie om dette og hint, bliver med dette værk hovedpersonen. Nu er det taxachaufførens tur til at fortælle dig sin historie. Og historierne er mange og forskellige.

Se mere her

 

Lilibeth Cuenca Rasmussen – to udvalgte værker

AFGHAN HOUND og SEEING PILAR

Se mere her

Nanna Rebekka og Pernille Lystlund Matzen – Hestebetvinger

Se mere her