Screen Shot 2016-04-06 at 16.31.29

       EMOTIONAL REALISM, filmværk/performance af Augusta Atla

Kunsten rejser også ud i erhvervslivet, fordi kunst udover at være et dekorativt og underholdende element kan bidrage positivt i erhvervssammenhæng. Kunst stimulerer fantasien og kreativiteten og kan således være med til at generere vækst og skabe nye tiltag.

Konkret kan KUNSTEN PÅ REJSE få en rolle som underholdende og æstetisk element fx i en større virksomheds foyer eller lobby, hvor både gæster og ansatte kan få glæde af fx videoværket, eller måske som “pauseunderholdning” i forbindelse med møder, konferencer og lignende. Det er også oplagt at få KUNSTEN PÅ REJSE ud som et involverende og debatskabende indslag. Det kunne være i forbindelse med bl.a. medarbejderworkshops og teambuilding, hvor værket kan bruges som afsæt til diskussion, samarbejde og idéudvikling eventuelt kombineret med en “artist talk” af kunstneren bag værket.

Når kunsten rejser ud i nye sammenhænge og rum, opleves den anderledes end i museernes rammer. Kunst kan i nye sammenhænge rykke ved tanker og gængse opfattelser og således være med til skabe frirum for fordybelse og udvikling. Det er blandt andet derfor, at kunsten også er på rejse i erhvervslivet. Omvendt kan virksomheder med initiativet KUNSTEN PÅ REJSE være med til at støtte dansk kunst- og kulturliv og styrke et kunstmiljø, som er til glæde for alle.

Er I interesserede i at høre mere om KUNSTEN PÅ REJSE, så kontakt os endelig på sprog@culturebites.dk