kulturarrangementer og kultur eventsKunst- og kultur events

Udover at assistere museer og udstillingssteder med deres tekstarbejde, arrangerer Culturebites selv løbende kulturarrangementer og kultur events, der på en eller anden måde berører formidling. I foråret 2018 har Culturebites i samarbejde med Teatermuseet i Hofteatret arrangeret en række talks med de mindre udstillingssteder i fokus.

For indimellem sker det desværre at spændende og ikke mindst gennemarbejdede udstillinger bliver overset, da det blandt de større museers blockbusters kan være vanskeligt at gøre sig bemærket som mindre udstillingssted, og disse tematalks tager udgangspunkt i spørgsmålene:

Hvordan skaber man med begrænsede midler de udstillinger, man har ambitioner om?

Hvordan markedsfører man sig som museum?

Hvordan man får museet til at leve?

Disse talks vil finde sted i Hofteatret på Teatermuseet i museets åbningstid den sidste søndag i måneden fra 14:00 til 15:30. Efter at have betalt entré til museet er der fri adgang til talken såvel som til resten af museet. Museet har åbent fra 12:00 til 16:00. Vi vil udnytte det gamle teaters smukke scene, de historiske omgivelser og den gode akustik til at belyse et aktuelt emne. Herunder finder de links til selve begivenheden (på Facebook):

SMÅT ER GODT #1 – 25. februar 2018

 SMÅT ER GODT #2 – 29. april 2018

SMÅT ER GODT #3 – 27. maj 2018