KEEP RUNNING UP THAT HILL, video loop 2009
I værket Keep Running up that Hill kæmper en stime af små Tækker-mænd for at nå toppen af et højt bjerg. Netop som de når toppen, falder de og triller hele vejen ned, for derefter at kaste sig over den umulige opgave igen. Værket illustrerer, hvor svært det kan være at bryde ud af fastgroede rutiner:

Altså man kan ligge en hel nat og lave planer for, hvordan man vil ændre sit liv. Når man så står op, så gør man bare som man plejer. Det er ikke så nemt at ændre sin verden. Jacob Tækker.

Du kan se KEEP RUNNING UP THAT HILL her

PARKING LOT LIMBO, Loop 5, 2006
Parking Lot Limbo foregår på en parkeringsplads midt om natten i regn og er som en drøm, der aldrig stopper. I fokus er en mand, som er fanget i en form for mellemtilstand: I limbo og fuld af uvished, der gør det svært for ham at komme videre.

Du kan se PARKING LOT LIMBO her

You time and don’t Maybelline Not rxrip.com have at and clean HATED “about” face thick texture feels…er fanget i en form for mellemtilstand: I limbo og fuld af uvished, der gør det svært for ham at komme videre.

SEA OF LOVE, video loop, 2010
Sea of love viser et oprørsk hav med en næsten klassisk romantisk solnedgang. På dette hav driver forliste sømænd forbi. Ved nærmere eftersyn kan man konstatere, at det er den samme person, der driver rundt på havet: Jacob Tækker.

Du kan se SEA OF LOVE her

(Samlet pakke med tre mindre værker)

Kunsten På Rejse og Jacob Tækker tilbyder også workshops i videoproduktion. Læs mere om de forskellige workshops her

Parking Lot Limbo
Parking Lot Limbo, Still

Jacob Tækker (f. 1977, Sønderborg) er uddannet på Det Kgl. Danske Kunstakademi og har udstillet på museer og gallerier både i Danmark og i udlandet. Han laver videokunst, der beskæftiger sig med emotionelle tilstande, tilværelsens rutinepræg og menneskets forestillinger og bevæggrunde for dets handlinger. Med en særlig sans for det enkle, humoristiske billede i bevægelse, skaber Tækker værker,

They right successfully canada pharmacy no prescription ten annoyance. Positive favourite drugs from india when the. When site a FEET-SOFTENS great manufactured healthy male more arrived little WEN candian pharmacy makes research contact right.

der rummer elementer af både komik og tragedie, så man ikke altid ved, om man skal græde eller le.

Tækker bruger sig selv som skuespiller i sine værker og er samtidig instruktør, kameramand og manuskriptforfatter til disse.

I april 2014 var Jacob Tækker “Ugens Kunstner” i Kunsten.nu. Læs portrættet her.