Culturebites har haft travlt med spændende opgaver for museer, organisationer og universiteter. 

Her er et lille uddrag af vores arbejde lige nu


CHART kunstmesse 2020 har valgt at fokusere 100% på kvindelige kunstnere. Culturebites har assisteret med korrektur og transkription af Augusta Atlas interview med kunstsamler Valeria Napoleone. 

Læs mere her: https://chartartfair.com/publication/


Trapholt åbner en stor udstilling om Arne Jacobsen og hans virke.  Udstillingen åbner den 10. september 2020 og er ifølge Trapholt “den mest omfattende præsentation af Arne Jacobsen nogensinde, hvor besøgende vil kunne gense klassikere, danne sig et overblik og opleve nye sider af Arne Jacobsen”. Culturebites har assisteret med oversættelse. 

Læs mere her: https://trapholt.dk/arnejacobsendesignerdanmark


Færøernes Nationalgalleri laver et tværfagligt projekt mellem kunst og musik. Fem bands/musikere har komponereret ny musik med inspiration fra værkerne fra Nationalgalleriets samling. Culturebites har assisteret med oversættelse. 

Læs mere her: https://art.fo/news/76/musik-and-kunst


En skat til Danmark er en ny udstilling, der åbner 4. september 2020, og hvor du træder ind i danskernes hverdag – dagligstuen, soveværelset, køkkenet, baggården og festen. Udstillingen viser de genstande, som vidner om begivenheder, der har formet os som nation de seneste 100 år.

“Historien bæres ikke kun af konger og regeringer. Helt almindelige mennesker er også med til at fortælle den og forme den. Det er vigtigt, at vi minder danskerne om, at DE er danmarkshistorien. De ting, som danskerne har fundet frem i skuffer, skabe, garager og lader, er kulturskatte, fordi de er vidnesbyrd om store begivenheder i danmarkshistorien, siger direktør Rane Willerslev.

Læs mere her: https://natmus.dk


Særarrangement: Goethe-Instituttet on tour!

Udforsk Københavns ”tyske” sider på en helt ny måde på cykel. I løbet af den 3 timer lange cykeltur lærer vi København at kende ud fra et særligt perspektiv: pladser, steder, bygninger og frem for alt historie, der har en helt speciel betydning set med tyske øjne. Culturebites har assisteret med oversættelse. 

Læs mere om deltagelse her:  https://www.goethe.de


KADK er i fuld gang med en omstilling til at imødekomme corona-virus med skærpede regler og administration, Culturebites har assisteret med oversættelse. 

Læs mere her: https://kadk.dk


Føniks Edition er et nyt projekt og viser værker fra hele verden, kunstnere med alle religioner og ikke-religioner, kunstnere i en bred vifte fra alle etniske grupper og køn. Føniks Edition er et oeuvre af værker, hvor kunstnere fra hele verden skaber helt nye og unikke værker til projektet. Kunstnerne modtager 100 % af prisen ved salg.

Culturebites har assisteret med oversættelse. 

Læs mere her: https://foniksedition.com